Agenda

Roots & Wings                  T O P C O A C H I N G                         S Y S T E M I S C H  W E R KPRIVÉ OPSTELLING

in Hengelo

   op afspraak   


OPEN MIDDAG COMMUNICATIE EN RELATIE

zaterdag 14 december in Hengelo


GELD OPSTELLINGEN

zaterdag 21 december in Hengelo


MONEY INTENSIVE

3 bijeenkomsten binnen een maand

startdatum in overleg zodra er 6 aanmeldingen zijn


NIEUWJAARSRECEPTIE

zaterdag 4 januari 2020 in Hengelo


SAMEN - RELATIE CYCLUS

vanaf 25 januari 7 bijeenkomsten om de 2 weken in Enschede


>> Open Middag COMMUNICATIE & RELATIE <<


met Hans Planje en Tosho Kooimans


VOOR DE LAATSTE KEER !


ZATERDAG 14 December van 13 tot 16 uur


Locatie: 

Centrum De Dansende Os

Schalkburgerstraat 28 Hengelo (O)


Vandaag gaat het over toekomst-gerichte energie en over veiligheid, acceptatie en loslaten. 

We kijken terug naar wat ons het afgelopen jaar geleerd heeft, wat we achter ons kunnen laten en hoe we verder gaan de toekomst in.

Vragen zijn:

Hoe zie ik onze relatie over een jaar, of over vijf jaar? Wat willen we bereiken en wat is daarvoor nodig? Hoe kunnen we met vertrouwen samen de toekomst tegemoet?


Speciaal hiervoor bieden we een aantal boeiende oefeningen aan, die veel inzicht geven over jou in relatie tot de ander.
 

***


In 2019 bieden wij elke tweede zaterdagmiddag

van de maand van 13 tot 16 uur een open middag aan, afwisselend in Hengelo en in Enschede.


Hierin kun je kennis maken met allerlei facetten van het thema Communicatie & Relatie en onze manier van werken daarmee. Elke middag staat in het teken van een speciaal aspect van dit thema.Bij de verkenning hiervan maken wij gebruik van astrologie, systemische opstellingen en eenvoudige oefeningen. En natuurlijk staan wij ook open voor vragen over dit onderwerp.


Zelf zien wij deze middagen als een laboratorium, waarin wij samen met de deelnemers allerlei aspecten van Communicatie & Relatie onderzoeken.


Deze open middagen zijn gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken is natuurlijk welkom.


Aanmelding:

We nodigen je van harte uit om op één of meerdere van deze middagen mee te doen. Maar meld je dan wel tijdig aan met je naam, telefoonnummer en emailadres. Zo weten we op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.


Neem je vrienden mee, vraag hen dan om zichzelf even aan te melden.

>> MONEY INTENSIVE <<


met Tosho Kooimans


VOOR PARTICULIEREN EN ZZP-ERS


Geld is overal. Maar waar ben jij? 


Aan een besloten groep van maximaal 6 deel-nemers bied ik een drieluik aan over geld.

Dit drieluik bestaat uit drie dagdelen, waarin we werken met geld-opstellingen, geleide meditaties en kritisch onderzoek van overtuigingen.


Wat voor relatie heb jij met geld?


lees meer >>>


Zodra er 6 aanmeldingen zijn gaan we van start.


* Drie blokken binnen 1 maand van samen in totaal 10 uur. Plaats, data en tijden in onderling overleg.
* Investering: 350 euro


Je kunt je aanmelden via de knop hieronder. Je kunt ook bellen op 06-43741939 voor extra info of voor een gratis intakegesprek.


>> PRIVÉ OPSTELLING <<Voor vragen over

familie, wonen, werken en relaties

 


Wat je kunt bereiken met een privé opstelling:

Alle soorten relaties kunnen onderzocht worden en er wordt een aanzet gegeven om deze relaties te helen. Denk hierbij aan een liefdes- of vriendschapsrelatie, relaties binnen je gezin of familie, de relatie met je werkgever, werknemer of collega. Wat is jouw relatie met geld, met je lichaam, met je huis, met je omgeving, met je werk?

We onderzoeken op welke manier je verbonden bent of wilt zijn en ontdekken waar er een kink in de kabel zit en je energie lekt. De sfeer waarin we werken is veilig en integer.

Hoe ik werk:

Na twaalf jaar professionele ervaring met familie opstellingen en organisatie opstellingen heb ik sinds drie jaar nu mijn eigen vorm van privé opstelling ontwikkeld. Het is een combinatie van vraagtechnieken, coaching en opstellingen. We beginnen met een gesprek om samen helder te krijgen wat op dit moment de kernvraag is en bepalen we wie of wat er wordt opgesteld.

Als vraagsteller ga jij op de plek staan die voor jou juist voelt. Ik ga achtereenvolgens de plekken invoelen van de personen of kwesties waar de vraag over gaat. Hierbij maak ik gebruik van mijn intuïtieve en mediamieke gaven en van alles wat ik in de loop der jaren heb geleerd over systemen, waar wij als mensen deel van uit maken. In de interactie tussen jou en mij, in de rol van representant, wordt duidelijk waar de spanningen vandaan komen en stellen we ons open voor bevrijdende inzichten en oplossingen.

Deze oplossingen zijn niet bedacht, maar dienen zich op natuurlijke wijze aan in de openheid van de opstellingen. Dankzij deze methode zijn inmiddels veel vraagstellers een eind opgeschoten in hun verwerkingsproces.

Een korte sessie van 50 minuten kost 85 euro en de uitgebreide sessie van anderhalf uur kost 125 euro.

Afspreken:

Je kunt je aanmelden voor een sessie via de blauwe knop onderaan. Vermeld of je een korte of lange sessie wilt en noem enkele datums waarop jij kunt komen. Wanneer je op korte termijn een afspraak wilt bel me dan op 06 43741939             

           

>> GELD OPSTELLINGEN <<


met Tosho Kooimans


VOOR PARTICULIEREN EN ZZP-ERS


ZATERDAG 21 December om 13.00 uur


Locatie: 

Centrum De Dansende Os

Schalkburgerstraat 28 Hengelo (O)Wellicht heb jij geen makkelijke open relatie tot geld. Wat betekent dat je meer met geld bezig bent dan je lief is. Misschien steeds net genoeg, maar het houdt niet over. Je voelt dat je jezelf en je naasten eigenlijk tekort doet. Je zou zoveel meer willen neerzetten en ervaren in de wereld, dan tot nog toe mogelijk is. Er zit kortom angst op het thema geld.

Me too

Zelf ken ik dit goed en daarom heb ik deze kwestie van alle kanten onderzocht. En ik heb ontdekt dat opstellingen zeer geschikt zijn om je te ontdoen van beperkende invloeden vanuit je opvoeding of traumatische gebeurtenissen in jouw leven of dat van familieleden. Sinds ik een tijdje terug zelf een geld-opstelling kreeg is er een doorbraak gaande en ben ik veel ruimer gaan denken over geld. Uit onverwachte hoeken krijg ik aanbiedingen, waardoor mijn inkomen fors gestegen is. Ik voel me vrij om mezelf te presenteren en om openlijk ervoor uit te komen dat ik geld belangrijk vind. Ik mag het goed hebben en laten weten wat ik waard ben. Ik maak mijzelf niet meer klein.

Zonnewende

Zaterdag 21 december is de kortste dag van het jaar en het keerpunt van het licht. Vanaf dan gaan we weer richting zomer. Een mooie dag om opstellingen over geld te houden. Wanneer je zelf een opstelling wilt kun je kiezen voor een korte opstelling van maximaal 50 minuten voor 85 euro of voor een uitgebreide opstelling van maximaal anderhalf uur voor 125 euro. 
Wil je graag komen kijken hoe zo'n opstelling werkt of wil je graag meedoen als representant dan zijn de kosten 20 euro.

Als ze het maar niet te duur vinden.

Deze gedachte heeft mij lang klein gemaakt, want ik was bang dat er minder mensen naar mijn opstellingen zouden komen wanneer ik hogere prijzen ging vragen. Collega's van mij vragen echter zonder blikken of blozen het dubbele van wat ik reken en trekken volle zalen. Zijn zij beter dan ik? Om de dooie dood niet. Dat durf ik nu rustig te beweren zonder arrogant te zijn. Ik weet gewoon wat ik kan en hoe waardevol het werk is wat ik doe.

Kom!

Zorg dat je op een diep niveau gaat voelen wat je weerhoudt om een gezonde houding tot geld te krijgen. Neem afscheid van belemmerende invloeden en ideeën. Verander je zelfbeeld ten aanzien van geld. Doe eens gek en gun jezelf een geld-opstelling.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. Vermeld duidelijk je naam, emailadres en telefoonnummer. En of je je aanmeldt als representant of toeschouwer, of dat je een korte of uitgebreide opstelling wilt. Wacht niet te lang met aanmelden, want ik geef een beperkt aantal opstellingen. 


Met Hans Planje en Tosho KooimansIn het afgelopen jaar hebben wij in een serie van twaalf workshopmiddagen de vele aspecten verkend, van het hebben van relaties en de vormen van communicatie, die hierbij gebruikt worden. De inzichten, die wij hebben verworven in deze open middagen en onze ervaringen met diverse werk-vormen, gaan wij in 2020 inzetten in een intensieve relatiecyclus. De naam van deze cyclus is SAMEN.


In totaal kunnen er minimaal 6 en maximaal 10 mensen deelnemen aan deze groep. Wanneer je belangstelling hebt, nodigen we je uit voor een gratis intakegesprek, waarin we behoeftes en verwachtingen kunnen peilen en eventuele vragen kunnen beant-woorden. Vervolgens kun je je in-schrijven voor de cyclus van zeven bijeenkomsten.


Deze zullen om de twee weken plaatsvinden in Enschede. Tussendoor is er gelegenheid om met ons te reflecteren over zaken die je in het dagelijks leven tegenkomt in de relatiesfeer. Hiermee denken we een goede bedding te scheppen om gedurende een maand of vier te werken aan je relaties en alles wat je daarin tegenkomt. Het resultaat kan zijn dat je je meer en meer verbonden gaat voelen met de juiste mensen om je heen.


Gedurende 7 bijeenkomsten om de 14 dagen in Enschede
Start: Zaterdag 25 januari 2020 van 11.00 tot 17.00 uur


Voor iedereen die wil werken aan betere relaties. Je kunt dit individueel doen, of als extra uitdaging samen met je partner. Of het nu gaat om een intieme relatie of de relatie met je ouders, kinderen, vrienden, collega's, buren of medereizigers: relaties hebben we allemaal. We hebben ze nodig om onszelf te leren kennen en te
ontwikkelen. Het zijn de spiegels van ons innerlijk. Diegenen die we - bewust of onbewust - aantrekken, laten ons iets zien over onszelf.


Het ligt in onze aard om ervaringen met anderen te delen: onze dromen, verwachtingen, hoop, angsten en vreugde. We willen anderen begrijpen en door anderen begrepen worden. Maar hoe graag we dat ook willen, vaak krijgen we het niet goed voor elkaar. Een goede, heldere communicatie binnen onze relaties is een van de moeilijkste dingen.


Ongemerkt beïnvloeden onuitgesproken verwachting-en, tegenstrijdige signalen, hinderlijke oude patronen, ineffectieve boodschappen en emoties onze commu-nicatie met elkaar. En daar willen we samen mee aan het werk.


De cyclus kost 500 euro all in. Mocht geld een probleem zijn, laat dit dan tijdens de gratis intake even weten, dan kijken we of we je hierin tegemoet kunnen komen.


Je kunt je hiervoor aanmelden via:   info@roots-and-wings.nl      of via de knop hieronder.


De locatie voor de bijeenkomsten is in Enschede: Centrum Ruimte voor Balans, Potsweg 15 B.

Het adres en de datum voor de intake krijg je na je aanmelding.